Hvem er vi:

Esben.jpg

Tannlege Esben Reimers Kardel

Esben er 44 år og utdannet ved Universitetet i København med avsluttende eksamen i 2000. Han har jobbet ved Mikkels Tannhus siden 2000, og overtok driften i 2006 etter sin far, tannlege og spesialist i Periodonti, Mikkel Kardel. Han er medlem av Den Norske Tannlegeforening, Oslo Tannlegeforening og knyttet til ressursorganisasjonene ITI (International Team of Implantologi), og Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry. Disse ressursorganisasjonene holder fantastisk gode kurs som gir mye god kunnskap og inspirasjon i arbeidet som tannlege.

 

Tannlege Hege Bjørkeng

Hege 43 år har jobbet som tannlege i 13 år, og har jobbet ved Mikkels Tannhus siden 2015. Hege har sin utdannelse fra Tübingen i  Tyskland og har jobbet i Tyskland og Oslo. I Oslo startet hun i det offentlige og har de siste 8 årene jobbet i privat praksis. Hege er medlem av den norske tannlegeforening og Oslo tannlegeforening. Når Hege ikke er på tannhuset jobber hun på tannlegehøyskolen som instruktørtannlege på avdeling for endodonti (rotfyllinger).

 

Tannpleier Ida Smedsgård Hetland

Ida er 38 år og har arbeidet hos Mikkels Tannhus siden 2008. Utdannet tannpleier ved Universitetet i Oslo 2005-2008. Har tidligere jobbet som tannhelsesekretær 1997-2005.

 

 

 

Armina_2.jpg

Tannhelsesekretær Armina Balagic Gasal. 

Armina er 24 år og har jobbet på Mikkels Tannhus siden oktober 2013, hun  har jobbet som tannhelsesekretær siden 2011.

 

 

 

Tannhelsesekretær Isabell Rogne Vellar

Isabell er 24 år og utdannet helsefagarbeider, hun har jobbet på Mikkels Tannhus siden August 2016.