Hvem er vi:

Espen.jpg

Tannlege Esben Reimers Kardel

Esben er 45 år og utdannet ved Universitetet i København med avsluttende eksamen i 2000. Han har jobbet ved Mikkels Tannhus siden 2000, og overtok driften i 2006 etter sin far, tannlege og spesialist i Periodonti, Mikkel Kardel. Han er medlem av Den Norske Tannlegeforening, Oslo Tannlegeforening og knyttet til ressursorganisasjonene ITI (International Team of Implantologi), og Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry. Disse ressursorganisasjonene holder fantastisk gode kurs som gir mye god kunnskap og inspirasjon i arbeidet som tannlege. Se intervju med Esben”

 

Mari_Hoff_lund.jpg

Tannlege Mari Hoff Lund 

Mari er 31 år og ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo januar 2016. Hun har også gått på klinisk ernæring (UiO) samt skrevet masteroppgaven på medisinstudiet (UiO). Mari er svært faglig engasjert, hun har arbeidet med forskning (Institutt for oral biologi, UiO) og er ofte på kurs. Før hun begynte ved Mikkels Tannhus i november 2017 har hun jobbet som både offentlig- og privatpraktiserende tannlege. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening og Oslo Tannlegeforening. 

 

Ina Myklebust Ernø.jpg

Tannlege Ina Myklebust Ernø

Ina er 30 år. Hun ble uteksaminert ved Universitetet i Oslo i januar 2016 og har arbeidet som privatpraktiserende tannlege siden. Ina er glad i å jobbe med mennesker, er faglig engasjert og holder seg oppdatert med kurs og årlig etterutdanning. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening og Oslo Tannlegeforening. Ina vikarierer for Mari.

 

IMG_5951.JPG

Tannpleier Sigrid Sjøholt

Sigrid er 25 år og ble uteksaminert fra det odontologiske fakultet i juni 2016.  Før hun begynte hos Mikkels Tannhus har hun tidligere arbeidet hos flere private tannklinikker (2016-2018).  

 

 

Sekretær.jpg

Tannhelsesekretær Armina Balagic Gasal

Armina er 24 år og har jobbet på Mikkels Tannhus siden oktober 2013, hun  har jobbet som tannhelsesekretær siden 2011.

 

 

 

Isabell_rogne_vellar.jpg

Tannhelsesekretær Isabell Rogne Vellar

Isabell er 24 år og utdannet helsefagarbeider, hun har jobbet på Mikkels Tannhus siden August 2016.