XO 4 Workstation

XO 4 Workstation

Vi utfører alt innen moderne tannbehandling:

For oss er det viktig at du får den behandlingen som passer deg og dine tenner. Vi setter høye krav til oss selv og arbeidet vi utfører. Derfor har vi noe av det mest moderne utsyret som finnes på markedet. Vi er ofte på kurs både i Norge og utlandet for å holde oss oppdatert. Vi legger stor vekt på å forebygge. Derfor er informasjon og vedlikehold av dine tenner like viktig for oss som det å behandle tennene dine.

Vi benytter oss av utstyr av høy kvalitet til glede for oss som daglig arbeider med utstyret og for at dere som pasienter skal få mulighet for å få den beste behandlingen. Uniten eller tannlege stolen er et eksempel på dette. Den er laget av XO Care i Danmark og har fått mange priser for blant annet design. De setter kvalitet svært høyt og dette gir en unit som tilfredsstiller de høyeste hygieniske krav, er god å ligge i, og ikke minst god å jobbe ved. 
 

Vi kan tilby følgende tjenester:

Allmenn tannbehandling

Omfatter blant annet undersøkelser, røntgen, fyllinger, tannkjøttbehandling, rotbehandlinger, kirurgibehandling, kronebehandling og brobehandling.

Implantat behandling

Metoden innebærer at man erstatter en manglende tannrot med titanskrue som gror fast i benet i kjeven. Deretter bygger man en ny tann på den nye “roten”. Slik løser man problemet med manglende røtter i stedet for å bruke andre tenner som forankringspunkt for ny tann. Implantat behandling er et viktig satsningsområde for vår klinikk. Implantatene vi bruker er Straumann og Nobel Biocare. Ønsker du å bli vurdert for slik behandling? En vurdering med panorama og supplerende røngten bilder og behandlingsplan med kostnadsoverslag koster 1.450 kr. Priseksempel på et enkelt implantat med fullkeramisk krone (alt inkludert) er 25.500 kr. Se eksempel her - Nye tenner på implantater -  Se video om Implantater

Estetisk tannbehandling

Omfatter ikke bare bleking, men også kroner, broer og fasader/laminater. Estetisk tannbehandling setter i dag store krav til teknikk og materialer. Gjennom et godt samarbeid med tanntekniker Jørgen Gad kan vi i dag tilby noe av det beste innen tannerstatninger. Produktet som kalles Art Pro er kroner og fasader/laminater som blir fremstilt og tilpasset mens du sitter i stolen hos tannteknikeren. På denne måten blir fargen og formen svært naturtro og lik dine andre tenner. Så bra at øyet ikke kan se forskjellen på en naturtro tann og en keramisk tannerstatning. Flottere og bedre kan det ikke fås. Se eksempel her - Penere smil.

Fjerning av visdomstenner

Vi tilbyr fjerning av visdomstenner (og andre tenner). Vi utfører kirurgisk fjerning der dette er nødvendig.

Tannlegeskrekk

Vi tar din tannlegeskrekk på alvor. Bare vær snill å si tydelig i fra dersom du har det, så tar vi oss litt ekstra god tid.

Rehabilitering av sterkt skadede og slitte tannsett

 Vi rehabiliterer slitte og skadede tannsett på en god og forsvarlig måte. Vår erfaring er at det alltid er mulig å skape sunne og pene tenner selv med utgangspunkt i et sterkt slitt og skadet tannsett. I flere tilfeller vil trygden dekke mye av behandlingen. Ta kontakt for vurdering. Se eksempel her - Nedslitte fortenner.

Enkel tannregulering - Inman Aligner

Med systemet “Inman Aligner” får du en skinne som raskt og komfortabelt retter ut smilet ditt uten den tradisjonelle faste reguleringen. Inman Aligner kan vi bruke for å rette opp fortennene dine, og det trenger ikke å ta mer enn 8-12 uker. Dette kan også være et alternativ til fasetter om du ønsker et jevnere smil. Prat gjerne med oss om dette så ser vi om det er noe som egner seg for deg. Link: http://www.inmanaligner.com/